Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Enquête blessures kunstgras & natuurgras

enqueteHallo, mijn naam is Anne Bhagerath. Ik zit in 6VWO en moet voor school een Profielwerkstuk maken. Ik ga onderzoeken of er een verschil is qua blessures op kunst- en natuurgras. Graag zou ik u een paar vragen willen stellen om zo meer duidelijkheid te krijgen over dit onderwerp. Ook als u nu niet meer op voetbal zit maar vroeger wel heeft gevoetbald kunt u mij helpen. Het zijn in totaal 17 vragen het duurt maar een paar minuten om deze enquête in te vullen. Alvast bedankt voor het invullen! Doe mee, klik hier voor de enquête.

Het bericht Enquête blessures kunstgras & natuurgras verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *