Enquête blessures kunstgras & natuurgras

enqueteHallo, mijn naam is Anne Bhagerath. Ik zit in 6VWO en moet voor school een Profielwerkstuk maken. Ik ga onderzoeken of er een verschil is qua blessures op kunst- en natuurgras. Graag zou ik u een paar vragen willen stellen om zo meer duidelijkheid te krijgen over dit onderwerp. Ook als u nu niet meer op voetbal zit maar vroeger wel heeft gevoetbald kunt u mij helpen. Het zijn in totaal 17 vragen het duurt maar een paar minuten om deze enquête in te vullen. Alvast bedankt voor het invullen! Doe mee, klik hier voor de enquête.

Het bericht Enquête blessures kunstgras & natuurgras verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!