JVOZ speelt naar een aantrekkelijk gelijkspel

Cheng Yan Li (JVOZ)

Cheng Yan Li (JVOZ)

Lekker maar fris weer, een strakke wind en twee ploegen die er zin in hadden.Een voortvarende start van de meiden en een snelle voorsprong, een voorzet van Julia Biesen komt via Winnie Li en de keeper bij Angela Versluis terecht die en maakt na 6 minuten de 1-0. Verder een heerlijke eerste helft van de meiden met leuk voetbal en goed positiespel, een tevreden trainer en een 1-0 ruststand.

Meteen na rust krijgt Angela een grote kans op de 2-0 maar haar geplaatste bal gaat net naast, daarna neemt Steen het heft in handen en in minuut 40 staan het 1-1 na een mooie aanval. Toch staan het 10 minuten later 2-1, een schot van Julia wordt in tweede instantie weer door Angela binnengeschoten, maar lang kunnen de meiden niet genieten van de voorsprong, 2 minuten later gaat een afstandsschot van Steen hoog in het dak van de goal 2-2. In het restant van de
wedstrijd gaat het gelijk op met diverse kansen over en weer, maar met twee prima keepers die verder scoren voorkomen. Een terechte 2-2 eindstand, een leuke sportieve wedstrijd met een prima scheidsrechter.

Het bericht JVOZ speelt naar een aantrekkelijk gelijkspel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!