Miedema matchwinnaar thuis tegen BMG

Met Jacintha Weimar op bank en Vivianne Miedema & Stefanie van der Gragt in de basis werd thuis tegen Borussia Mönchengladbach de 3 punten gepakt. Voor 452 toeschouwers wist wie anders dan Vivianne Miedema al in de 8e minuut de enige treffer te scoren. Bij de bezoeksters speelde de Nederlandse Kelly Simons in de basis en maakte de volledige wedstrijd mee.

Jackie Groenen, 1. FFC Frankfurt, stond ook in de basis (90 minuten) en speelde thuis tegen MSV Duisburg. Voor 1110 bezoekers werd het maar 1-0 via een doelpunt van international Mandy Islacker.

Zonder Claudia van den Heiligenberg lukte haar team USV Jena het niet om een gelijkspel uit tegen sc Freiburg eruit te halen. Nadat Jena in de 71e minuut op achterstand kwam scoorde Susanne Utes binnen 8 minuten de gelijkmaker. Maar 5 minuten voor tijd weet de thuisclub de wat later blijkt de winnende te maken.

Met Loes Geurts op de bank wist haar basisteam van PSG dikke 3 punten te pakken tegen FC Girondins de Bordeaux. Het was eigenlijk een makkelijke zonnige middag waar in ieder geval de Spaanse international Verónica Boquete 1 van de 6 doelpunten wist te maken.

Het bericht Miedema matchwinnaar thuis tegen BMG verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!