Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oefenwedstrijd België te zien via livestream

13041257_1083076301750551_2638606011902146203_o1De interland van het Nederlands vrouwenteam in en tegen België, donderdag 24 november, wordt rechtstreeks uitgezonden op KNVB.nl/live. Het duel in Leuven is via een livestream te bekijken, vanaf 19.45 uur.

België, dat bij de EK-loting van 8 november jongstleden samen met Nederland, Denemarken en Noorwegen ingedeeld werd in poule A, was in maar liefst 29 eerdere wedstrijden tegenstander van Oranje. Twintig keer ging de winst naar Nederland, vijf maal eindigde het duel in een gelijkspel en vier wedstrijden werden gewonnen door onze zuiderburen.

Door de EK-loting is deze editie van de Derby der Lage Landen extra beladen. Op 24 juli zullen beide ploegen elkaar immers ook ontmoeten, in Tilburg. Dat duel is voor beide landen de laatste wedstrijd in Poule A.

Het bericht Oefenwedstrijd België te zien via livestream verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *