Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrouwen VV Bunde staan er goed voor

bunde-oefentDe dames van Bunde zijn door Han Jacobs keukens & Interieurbouw uit Schimmert in het nieuw gestoken. De dames zijn voorzien van nieuwe trainingspakken, warmloopshirts en voetbaltassen, het bestuur van Bunde heeft het damesteam nog voorzien van nieuwe voetbalbroekjes en voetbalsokken.

Standard Fémina uit Luik komen ook dit jaar weer naar Bunde om het meiden en dames voetbal te promoten. De talenten U14 & U16 spelen tegen de meiden en dames van Bunde op zondag 18 december om 11.00u & 13.00u. Zo sluiten de meiden en dames het jaar 2016 weer goed af.

De dames van Bunde beginnen na de winterstop met een trainingsweekend in Heerenveen, waar tevens ook een oefenwedstrijd staat gepland tegen VV Heerenveen VR2 op zaterdag 14 januari 2017 om 12.00u op het sportcomplex Skoatterwâld.

Het bericht Vrouwen VV Bunde staan er goed voor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *