Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wat een fantastisch doelpunt op het WK O20

De Zuid-Koreanen hadden aan een gelijkspel tegen de Duitsers genoeg om door te gaan naar de kwartfinales. Helaas won Duitsland met 2 mooie doelpunten Dina Orschmann en Stefanie Sanders (alweer haar 3e van het toernooi). En er was een verrassing op het andere veld.

De wedstrijd om de welbekende keizers baard ging tussen Venezuela tegen Mexico. Althans dat leek erop maar omdat Zuid-Korea geen gelijkspel tegen Duitsland wist te halen en namens Mexico scoorde wisselspeelster Teresa Gonzalez de bevrijdende 2-3 erin.

De eindstand van poule D is: Duitsland (3-9), Mexico (3-6), Zuid-Korea (3-3) en Venezuela (3-0), later meer.

Het bericht Wat een fantastisch doelpunt op het WK O20 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *