The Belgian Red Flames zijn er klaar voor

Onze zuiderburen zijn natuurlijk ook actief op het WEURO2017 (duh) en spelen tegen Denemarken (16.07.2017 Doetinchem), Noorwegen (20.07.2017 Breda) en natuurlijk ook tegen Oranje op 24 juli 2017 te Tilburg. Maar eerst nog lekker oefenen tegen onze Oranje meiden! Wil je erheen? Klik hier voor meer informatie en de ticketprijzen.

Maar wie komen onze Oranje heldinnen tegen? Er zitten natuurlijk een paar bekende tegenstanders tussen: Nikcy Evrard, Justien Odeurs, Sofie van Houtven, Janice Cayman, Jana Coryn, Imke Courtois, Maud Coutereels, Tine de Caigny, Laura Deloose, Laura de Neve, Heleen Jaques, Lien Mermans, Kassandra Missipo, Lenie Onzia, Davina Philtjens, Alexandra Soree, Nicky van de Abbeele, Lorca van de Putte, Davina Vanmechelen, Elien van Wynendaele, Sara Yuceil, Aline Zeler en uiteraard Tessa Wullaert.

De wedstrijd tegen België is in het stadion van OH Leuven en dit is het adres Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Leuven.

Het bericht The Belgian Red Flames zijn er klaar voor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!