Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag de UWCL loting voor de internationals

logo_uwcl_grootAanstaande vrijdag is de UWCL kwartfinale loting en gelijktijdig ook de halve finale. We hopen dat Tessel Middag (Manchester City), Loes Geurts (PSG), Lieke Martens (FC Rosengård) en het trio van Bayern München Vivianne Miedema, Stefanie van der Gragt en Jacintha Weimar elkaar niet in de kwartfinale treffen.

Dit zijn de 8 kwartfinalisten: FC Bayern München (Duitsland), Wolfsburg (Duitsland), Lyon (Frankrijk), Paris Saint-Germain (Frankrijk), FC Barcelona (Spanje), Fortuna Hjørring (Denemarken), Manchester City (Engeland) en FC Rosengård (Zweden).

Wat kleine weetjes: Wolsburg won de UWCL twee keer (2013 & 2014), halve finale FC Rosengård (2004), PSG finalist in 2015, Lyon won het toernooi drie keer (2011, 2012 en 2016),Fortuna Hjørring finalist in 2003 en FC Barcelona wist al drie keer de kwartinales te halen (2014, 2016 en 2017). En de volgende teams maken haar debuut in de kwartfinale Machester City en FC Bayern München.

De “Road to the Final” is alsvolgt: kwartfinales op 22/23 en 29/30 maart. Daarna de halve finale op 22/23 en 29/30 april en aansluitend op 1 juni in Cardiff de finale.

Het bericht Vrijdag de UWCL loting voor de internationals verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *