Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Friese topper in Heerenveen

actie stiens vrouwenHeerenveense Boys staat al 5 punten voor op nummer twee, SC Stiens. Zaterdag spelen ze tegen elkaar in Heerenveen, een topper die er mag wezen. SC Stiens kan de competitie weer spannend maken, wint de thuisclub dan worden het wel hele mooie kerstperiode.

Onderin moet Be Quick Dokkum winnen, 1 punt is te weinig, willen ze nog wat dan moet er gewonnen worden, maar tegenstander De Weide zal niet willen meewerken.

Oranje Nassau II thuis tegen ONS Sneek is ook een kraker onderin de kelder. Hollandscheveld hoopt iets te halen in Dalfsen, maar ASC’62 is thuis nog ongeslagen. The Knickerbockers heeft in alle wedstrijden gescoord, wellicht nu weer tegen St Annaparochie dat op hun beurt bij winst mogelijk de negende plaats zal verlaten. Be Quick’28 II en Vitesse’63 gaan beide voor de drie punten, we gaan het zaterdag weer volgen. Het programma:

12:00 Be Quick’28 II – Vitesse’63

12:30 Oranje Nassau II – ONS Sneek

14:30 The Knickerbockers – Annaparochie

15:00 Be Quick Dokkum – VV De Weide

15:00 ASC’62 – Hollandscheveld

15:30 Heerenveense Boys – SC Stiens

Het bericht Friese topper in Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *