RKSV Nuenen – Prinses Irene gaat niet door

kaarsjesAlle wedstrijden Prinses Irene afgelast

Alle wedstrijden van Prinses Irene, van zowel de voetballers, voetbalsters als korfbalsters, zijn komend weekend afgelast in verband met het overlijden van Linda van Venrooij, speelster van het 1e korfbalteam.

De enorme binding binnen de club heeft het bestuur besloten dat er geen activiteiten plaatsvinden. RKSV Nuenen – Prinses Irene gaat zondag dus niet door, waarschijnlijk wordt de wedstrijd zondag 18 december ingehaald.

Het bericht RKSV Nuenen – Prinses Irene gaat niet door verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!