Twee mogelijke debutanten bij Oranje

sisca-folkertsma-via-kimEr zijn in de selectie van Oranje twee speelsters die mogelijk hun debuut maken de komende wedstrijden tegen België of Engeland. Sisca Folkertsma (foto) en Michelle Hendriks, beide uitkomend voor PSV, speelden nog niet eerder voor het Nederlands vrouwenelftal.

De OranjeLeeuwinnen dragen tijdens de wedstrijd tegen België het blauwe uittenue. De keeper treedt aan in het geel. Dinsdag 29 november tegen Engeland speelt Nederland in het oranje tenue, de keeper speelt wederom in een geel keepersshirt.

Het bericht Twee mogelijke debutanten bij Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!