Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Buitenveldert – Jong Telstar kraker in Amsterdam

braber

Wat is het spannend in de topklasse. Na tien wedstrijden hebben we een top vier, de winnaar straks tussen Buitenveldert en Jong ADO haakt aan bij of voor het kampioenschap. Buitenveldert maakt de balans pas in de winterstop op, over het mee doen voor de titel wil de club het niet over hebben. Ter Leede en Jong Telstar staan bovenaan met 22 punten uit 10 wedstrijden. Ter Leede speelt thuis tegen Barendrecht, Jong Telstar uit tegen…..Buitenveldert. Jong ADO Den Haag gaat naar RVVH  die laatste staat, maar wint RVVH dan zal het wellicht klimmen in de stand.

Eldenia – RKHVV is de kraker onderin de ranglijst. Saestum en DTS Ede zien we terug in de middenmoot, een goede serie van drie wedstrijden voor de winterstop bepaald of ze aanhaken met de top of niet. Zaterdag wederom de tussenstanden van de zes wedstrijden. Het programma:

13:00 Saestum – Wartburgia

14:00 RVVH – Jong ADO Den Haag

15:00 Ter Leede – Barendrecht

15:00 DTS Ede – SC Woezik

16:30 Buitenveldert – Jong Telstar

17:15 Eldenia – RKHVV

Het bericht Buitenveldert – Jong Telstar kraker in Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *