Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Japan overklast Brazilië in de zestien

In het National Football stadion van Port Moresby heeft Japan stiekem toch nog een eenvoudige overwinning geboekt op Brazilië. Miyabi Moriya wist in de blessuretijd van de 1e helft de 1-0 te maken (zie video). En na rust slaat Japan gelijk toe met de 2-0 Shiho Matsubara. En dezelfde Matsubara scoort ook de 3-0.

Brazilië doet nog wat terug in de blessuretijd van de 2e helft. Ze krijgen een penalty mee die Gabi Nunes (3-1) uitstekend weet te benutten. Het balbezit was de gehele wedstrijd 60/40 maar buiten 1 schot op doel van Brazilië, buiten de benutte penalty, kwamen ze gewoon niet in de vorm die ze in de groepsfase wel wisten te tonen.

Het bericht Japan overklast Brazilië in de zestien verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *