Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topwedstrijden in de zaterdag 2e klassen

gooi-actieIn de zaterdag tweede klassen staan er schitterende wedstrijden in de vier klassen op het programma.

In de tweede klasse A speelt de top vier tegen elkaar. Saestum II ontvangt Hercules in een mooie derby en Wartburgia III speelt thuis tegen SC ’t Gooi. Onderin spelen de twee laatste in de stand tegen elkaar: Odysseus’91 II tegen DTS Ede II.

In de tweede klasse B de topper tussen RVVH II en koploper VV Brielle. De clubs die op plaats elf en twaalf staan treffen elkaar ook: Jodan Boys – Barendrecht III. In de tweede klasse C de kraker tussen AZSV en Genemuiden. Ook de degradatietopper tussen Bruchterveld en Juliana’32 is belangrijk. Seine Hakkers, de trainer van OZC zal de club aan het einde van het seizoen verlaten.

In de tweede klasse D speelt VV Winsum de topper tegen VIOD II.

Het bericht Topwedstrijden in de zaterdag 2e klassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *