Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De halve finalisten WK Onder 20 bekend

Vanochtend stonden USA vs Mexico en Duitsland vs Frankrijk op de 3e en 4e kwartfinale wedstrijden. USA won zeer moeizaam met 2-1 (0-0) maar wel met twee geweldige doelpunten van Ally Watt en Kelcie Hedge. De Mexicanen waren wel op een 0-1 voorsprong gekomen door een geweldige vrijetrap van Maria Sanchez.

En de 4e kwartfinale ging dus tussen Duitsland vs Frankrijk. De Fransen zijn minder gevaarlijk dan de Duitsers maar de blauwhemden pakken de 0-1 via een geweldige pegel van Delphine Cascarino (zie video). Ze loeren zeer opvallend op de counters. En onze Oosterburen krijgen genoeg mogelijkheden maar die gaan er niet in. In de laatste 20 minuten ging het spel op en neer, paal lat en benen stonden voor beide teams in de weg.

De halve finales zijn op 29 november en gaan tussen Noord-Korea vs USA en Japan vs Frankrijk. De finale is op 3 december in het National Football Stadium in Port Moresby (Papoea Nieuw Guinea)

Het bericht De halve finalisten WK Onder 20 bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *