John van der Maat terug bij 1e elftal RKSV Nuenen

logo-nuenen1De speelsters laten weten middels dit bericht dat John van der Maat, trainer vrouwen 2 van RKSV Nuenen voorlopig als interim-coach het eerste elftal voor zijn rekening gaat nemen. Voor hem de taak de rust te creëren en het plezier in het voetbal terug in de groep te brengen Naar een nieuwe selectiemanager wordt gezocht. Enkele weken geleden stapte Mischa Werdens als trainer Vrouwen 1 en Frits Hallink, als selectiemanager op bij de club.

Het bericht John van der Maat terug bij 1e elftal RKSV Nuenen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!