Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koploper RCL ontvangt VV Heerenveen

rcl bijeenRCL staat er goed voor in de zaterdag hoofdklasse. Zes punten lijkt veel, maar de weg naar echt succes is nog lang, de eerste periodetitel is leuk, maar alleen de titel geldt in Leiderdorp. VV Heerenveen komt langs, de nummer vier in de stand. VIOD tegen SSS gaat zaterdag om de tweede plaats, VIOD staat twee punten voor op SSS.

HTC is in grote vorm, negen punten uit de laatste drie duels, nu gaat het naar SteDoCo dat ook broodnodig een overwinning hoopt te vieren. De Zwolse derby tussen Be Quick’28 en Jong PEC Zwolle staat ook op het menu, de thuisclub zit in een slechte reeks, winst zal ze helpen. Oranje Nassau staat keurig in de middenmoot, tegenstander Sporting’70 kan bij winst waarschijnlijk de negende plaats verlaten. Ter Leede II staat onderaan met acht punten, dus opstropen die mouwen, dat gaat VV IJzendijke namelijk ook doen, bij winst gaan de Zeeuwen richting de vierde plaats. Het programma:

12:30 Ter Leede II – VV IJzendijke

14:30 VIOD – SSS

14:30 RCL – VV Heerenveen

14:30 SteDoCo – HTC

14:30 Be Quick’28 – Jong PEC Zwolle

15:00 Oranje Nassau – Sporting’70

 

Het bericht Koploper RCL ontvangt VV Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *