Vandaag de laatste kans voor Zuid-Afrika


In het Municipal de Limbe stadion te Limbe vecht Zuid-Afrika (2-1) voor haar laatste kans in de Women Cup of Nations. Ze spelen om 16:00 uur tegen Egypte (2-3) dat niks aan gelijkspel heeft. Want op het zelfde tijdstip maar dan in het Ahmadou Ahidjo stadion te Yaoundé spelen Zimbabwe (2-1) tegen gastland Kameroen (2-6). Zij hebben mogen verliezen met maximaal 4 doelpunten verschil, dus Zimbabwe kan vol gas gaan. Een spannend slot in de laatste fase van de groepswedstrijden.

Het bericht Vandaag de laatste kans voor Zuid-Afrika verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!