Zes mooie wedstrijden in de 1e klasse C

poster-eldenia

Zes mooie wedstrijden zondag in de eerste klasse C. Koploper VV Rigtersbleek gaat naar RKDEO dat acht van de elf punten op eigen veld bijeen heeft gespeeld. Witkampers, de nummer twee in de stand krijgt SDO op bezoek dat netjes op de vierde plaats staat. FC Berghuizen moet kunnen winnen van SC Purmerland. VV Hoogland – De Zweef is een wedstrijd rondom de vierde plaats, interessant genoeg om de wedstrijd bij te wonen.

WVC staat tiende, nu wacht RKVV Velsen dat 1 punt heeft. Wint WVC de wedstrijd niet dan wordt het een moeilijk seizoen voor de club dat vorig seizoen nog voor de titel speelden. Eldenia II tenslotte speelt thuis tegen Alcmaria Victrix, de club uit Alkmaar heeft in alle wedstrijden nog gescoord, en kan bij winst zelfs richting de top vijf klimmen. Het programma:

11:00 RKVV Velsen – WVC

11:30 Witkampers – SDO

12:00 Eldenia II – Alcmaria Victrix

14:00 RKDEO – VV Rigtersbleek

14:00 FC Berghuizen – SC Purmerland

14:30 VV Hoogland – De Zweef

Het bericht Zes mooie wedstrijden in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!