Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje dinsdag rechtstreeks op FOX Sports

tv-ja

De oefenwedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Engeland, die dinsdag op het programma staat, wordt live uitgezonden op FOX Sports 1.

De uitzending begint om 18.45 uur, een kwartier later wordt er afgetrapt. Het duel is een voorname testcase voor de ploeg van bondscoach Arjan van der Laan op weg naar het Europees kampioenschap in eigen land, volgend jaar. Het is ook de laatste wedstrijd van 2016.

Tilburg

De ontmoeting met de Engelse vrouwen wordt gespeeld in het Koning Willem II-stadion in Tilburg, dat in juli ook het decor is van de poulewedstrijd Nederland – België. Nederland en Engeland troffen elkaar in achttien eerdere ontmoetingen. De OranjeLeeuwinnen wonnen drie maal, vier keer werd er gelijkgespeeld en elf duels werden gewonnen door ‘The Lionesses’.

Het bericht Oranje dinsdag rechtstreeks op FOX Sports verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *