Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanmiddag de loting KNVB beker

logo knvb bekerNa afloop van de wedstrijd Odysseus’91 tegen sc Klarenbeek staat de loting op het programma. Zestien clubs gaan de koker in voor de KNVB beker. Rond 15:30 uur hopen we de loting te publiceren en zie hier de uitslagen van de vorige ronde.

De volgende clubs hebben zich geplaatst: DTS Ede, Saestum, Eldenia, VV IJzendijke, SSS, Odysseus’91, RVVH, CTO Amsterdam, CTO Eindhoven, Sporting’70, Klarenbeek, FC Eindhoven, Ter Leede, Jong PEC Zwolle, VIOD, en de winnaar tussen Jong Telstar en Fortuna Wormerveer (gestaakt vanwege slechte weersomstandigheden).

Het restant van deze wedstrijd wordt vanaf de 38e minuut uitgespeeld bij een stand van 0-1, woensdag 30 november om 19:30

Het bericht Vanmiddag de loting KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *