Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

AZSV en Berkum winnen, ACV niet te stoppen

tweede klasseDe twee clubs die ruim bovenaan staan in de tweede klasse C wonnen beide met 6-2. AZSV van Genemuiden en VV Berkum met 6-2 van Klarenbeek II. AZSV won nu tien keer op rij en staat twee punten voor op Berkum. SVZW won met 1-3 van Wolvega en komt opzetten. HZVV won met 2-0 van Nieuwleusen en gaat naar de derde plaats. Bruchterveld pakte onderin drie kostbare punten, 3-1 gewonnen van Juliana’32, zie hier de stand.

acvACV is op weg naar de eerste klassen. De club uit Assen staat al vijf punten voor op VV Winsum en VIOD II die tegen elkaar 2-2 speelden. ACV won met 1-3 van The Knickerbockers II. Groen geel verloor thuis verrassend met 1-4 van Achilles 1894, Asser Boys won knap met 2-3 van Drenthina en SV Bedum won voor het eerst dit seizoen, zie hier de stand.

Het bericht AZSV en Berkum winnen, ACV niet te stoppen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *