Delta Sports in vorm, Oostkapelle weer koploper

logo deltaDelta Sports is in de tweede klasse A op dreef, weer gewonnen, 5-2 op SV De Meer. Saestum II is nu alleen de koploper omdat de topper tussen Wartburgia III en SC ’t Gooi eindigde in 1-1. ARC won met 5-1 van het tegenvallende Faja Lobi, Blauw Geel’55 klopte GJS met 1-0, klik hier voor de stand.

logo-oostkapelleIn de tweede klasse staat de ene week Brielle bovenaan, dan weer Oostkapelle. Laatstgenoemde staant nu bovenaan omdat VV Brielle met 3-0 verloor van RVVH II en Oostkapelle met 0-2 won van RCL II. Een monsterlijke uitslag bij Quick Boys – DSVP, het werd in Katwijk 9-4. RKAVV staat op de vijfde plaats, maar is nog steeds ongeslagen. Jodan Boys deed onderin goede zaken, 2-0 gewonnen van Barendrecht III. Zie hier de stand.

Het bericht Delta Sports in vorm, Oostkapelle weer koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!