Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Derde elftal BTV volgt goed, Antibarbari komt eraan

buitenveldert logoDe Blokkers haalde uit tegen VV Winkel en won met 8-0. De voorsprong op Buitenveldert III is 1 punt. Buitenveldert III won met 4-0 van Fortuna Wormerveer II. Volgende week zondag de kraker tussen De Blokkers en BTV III. ’t Goy won met zware cijfers van FC Medemblik, 9-1 werd het in het Utrechtse dorp. Kadoelen won met 1-6 van SJC, zie hier de stand.

antibarbariIn de tweede klasse F wonnen de drie bovenste clubs in de stand. SEP won met 4-0 van SV Charlois, OJC met 4-1 van Bernardus en HRC’14 met 2-0 tegen Bavel II. Antibarbari komt eraan, ze kwamen pas acht keer in actie. DUNO won onderin de stand met 4-3 van VV Baardwijk, bekijk hier de stand.

Het bericht Derde elftal BTV volgt goed, Antibarbari komt eraan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *