Derde elftal BTV volgt goed, Antibarbari komt eraan

buitenveldert logoDe Blokkers haalde uit tegen VV Winkel en won met 8-0. De voorsprong op Buitenveldert III is 1 punt. Buitenveldert III won met 4-0 van Fortuna Wormerveer II. Volgende week zondag de kraker tussen De Blokkers en BTV III. ’t Goy won met zware cijfers van FC Medemblik, 9-1 werd het in het Utrechtse dorp. Kadoelen won met 1-6 van SJC, zie hier de stand.

antibarbariIn de tweede klasse F wonnen de drie bovenste clubs in de stand. SEP won met 4-0 van SV Charlois, OJC met 4-1 van Bernardus en HRC’14 met 2-0 tegen Bavel II. Antibarbari komt eraan, ze kwamen pas acht keer in actie. DUNO won onderin de stand met 4-3 van VV Baardwijk, bekijk hier de stand.

Het bericht Derde elftal BTV volgt goed, Antibarbari komt eraan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!