Nijnsel richting 1e klassen, DVC’26 ook

tweede-klasse-g-goedNijnsel/TVE Reclame is hard op weg om te promoveren naar de landelijke eerste klassen, gisteren won het met 0-4 van Fortuna’54 II. Alleen Rood Wit’62 kan nog volgen maar die staan al zeven punten achter. Nuenen II en HVCH wonnen ook en staan keurig op plaats drie en vier. FC Eindhoven II won met 5-3 van FC Cranendonck in een leuke wedstrijd. Klik hier voor de stand.

logo-dvcDVC’26 zal na een seizoen weer terugkeren naar de eerste klassen, het won de topper tegen Varsseveld met 2-1. Longa’30 won met 8-1 van Westervoort die zal degraderen. Longa’30 staat nu op de tweede plaatst en speelt volgende week tegen DVC’26. SDOUC klom na de derde plaats, Orion verloor thuis met 0-1 van FC Trias. Spannend is het voor de plaatsen twee tot zes, iedereen kan van elkaar winnen. Klik hier voor de stand.

Het bericht Nijnsel richting 1e klassen, DVC’26 ook verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!