Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nominatie SV Venray en Myrthe Moorrees

venray-titel

myrthe-moorrees-via-kimDe jury van Peel en Maas TV Sportgala Venray heeft de genomineerden voor de Venrayse sportprijzen gepresenteerd. De jury heeft liefst elf jonge sporters genomineerd voor de titel Sporttalent. Het thema dit jaar is ‘de lach’. Twee bekende buutreedners treden op met een speciale sportbuut. Sportgala Venray vindt plaats op maandagavond 19 december in Zaal Zeven (hoofdsponsor sv Venray, red.) van hotel Asteria.

De kaartverkoop start donderdag 1 december.

Tijdens het sportgala zullen het verleden en de toekomst elkaar ontmoeten. “We willen op gepaste wijze stilstaan bij de 20 jaar dat het Sportgala in Venray wordt gehouden”, zegt voorzitter Maurice Ambaum. “Het is bijzonder leuk dat tegelijkertijd elf talenten op het podium staan. Het geeft meer dan eens aan welke sportrijkdom Venray heeft. Met twee buutreedners op het affiche gaan we bovendien een gala tegemoet waarin er veel gelachen zal worden. Sportgala Venray wordt dit jaar echt een avondje uit voor de liefhebber van humor en sport.”

De voetbalsters van SV Venray (titel eerste klasse D en promotie naar hoofdklasse), de volleybalsters van ActiveRooy (titel in derde divisie B) en het handboogduo Ons Genoegen (Mariska en Gerard Koonings werden derde op het NK outdoor voor teams) strijden voor de titel sportploeg.

Voor de Sportman van het jaar zijn genomineerd: wielrenner Wout Poels (onder meer winnaar Luik-Bastenaken-Luik), zwemmer Dion Dreesens (onder meer Europees kampioen met Nederlands estafetteteam 4×200 vrije slag en olympisch finalist met Nederlands estafetteteam 4×200 vrije slag), Romé Huibers (onder meer Nederlands kampioen quads inters), quadrijder Joe Maessen (Open Duits en Nederlands kampioen) en wielrenner Mike Teunissen (top 10-klasseringen in klassiekers en profronden).

Voor de titel Sportvrouw zijn genomineerd: zwemster Lisa Dreesens (Nederlands kampioen open water 22 km + 10 km), voetbalster Myrthe Moorrees (vaste waarde bij PSV, neo international) en Lesley Barents (Nederlands kampioen bodybuilding, vierde op EK).

De volgende sporttalenten kunnen zich opmaken voor het sportgala: Bram Zeegers (skeleton), Demi Boom (atletiek), Dagmar Boom (volleybal), Job Smits (motorcross), Mees Röttgering (tennis), Quinn Gerlach (thaiboksen), Noah Muller (ijshockey), Mariska Koonings (handboog), Emma van der Zanden (tafeltennis), Loek Michiels (handbal) en Marlou Bos (turnen).

In de categorie sporter met een beperking zijn Jasper Holtackers (G-judo), Jurgen van der Heijden (G-judo) en Lucie Houwen (rolstoelbasketbal, brons op Paralympische Spelen 2016) genomineerd. Voor de Breedtesportprijs komen in aanmerking: Jeugdsport Kennismakingsdagen, de samenwerkende paardensportverenigingen Venray en de breedtesportprojecten van St. Christoffel. Voor de categorie trainer en vrijwilliger zijn geen genomineerden, die wijst de jury zelf meteen aan.

Een kaartje voor het Sportgala kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen. De kaartverkoop start op donderdag 1 december. Sportgala Venray begint maandagavond 19 december om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn te koop bij VVV Venray: Passage 4 in Venray, Van den Munckhof, Keizersveld 19 in Venray en Kwalitaria Forest, Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn.

Bron: Peel en Maas Venray

Het bericht Nominatie SV Venray en Myrthe Moorrees verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *