Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook Rosanne Roeles staat eindelijk in de lijst

rosanne-htcMaud Asbroek van Jong PEC Zwolle staat nu alleen bovenaan in het klassement na haar twee doelpunten voor Jong PEC Zwolle. De achtervolgers kwamen allemaal niet tot scoren. Verder scoorde niemand twee of meer, en drie speelsters staan nu ook in de lijst. Rafaela Dijkstra van VIOD, Marieke de Boer van Oranje Nassau en Rosanne Roeles van HTC die met haar club mooie tijden meemaakt.

Riejette de Roo van RCL scoorde het winnende doelpunt voor haar club, Annika Vos deed dat voor Oranje Nassau. Celine van Loe scoorde de gelijkmaker voor Ter Leede II, Tiffany Brug van Sporting’70 maakte haar vierde van het seizoen, bekijk hier de stand.

Het bericht Ook Rosanne Roeles staat eindelijk in de lijst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *