Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Schoondijke/Breskens MO17 nu al kampioen

breskens

Goed nieuws over de meiden van Schoondijke/Breskens MO17. De meiden zijn zaterdag voor de derde keer op rij kampioen geworden door een 10-0 overwinning op nr 3 Arnemuiden. Hiervoor zijn ze 2x kampioen geworden bij de MO15, en nu geheel tegen de verwachting weer bij de MO 17.

We zijn bewust bij die leeftijd gaan spelen met onze jonge ploeg met vier meisjes van 13 en 5 van 14  jaar om meer weerstand te krijgen maar toch weer kampioen. Het is een succes verhaal dit elftal 3 kampioenschappen  op rij en de halve finale van de beker gehaald.

Schoondijke/Breskens speelt in district zuid 1.

Het bericht Schoondijke/Breskens MO17 nu al kampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *