Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

1e klasse A: vier speelsters goed voor twee doelpunten

ilse-vasse-goedBijna alle speelsters in de top van het klassement wisten te scoren in de eerste klasse A. Meerdere speelsters wisten twee keer te scoren zoals Ilse Vasse (foto) van Odysseus’91, Bonnie Smit van Reiger Boys, Melanie den Dulk (Berkel), en Danielle Schenk van VV Rhoon.

Nieuw in de lijst zijn Liset van Dijk (Klarenbeek), Audrey van der Horst van IJFC  is weer terug van een blessure en wist te scoren, Sylvana Freriks van VV Rhoon en liefst drie speelsters van Barendrecht II, Sara Goncalves, Laura Hertel en Annemiek Kruijthof. Bekijk hier de stand.

Het bericht 1e klasse A: vier speelsters goed voor twee doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *