Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Deze ochtend de WK Onder 20 halve finales

De strijd voor de finale plek begint om 07.00 uur tussen de 4 beste landenteams in Papoea-Nieuw-Guinea. Een bijzondere wedstrijd tussen Noord-Korea vs USA. De Noord-Koreanen spelen zeer verrassend Europees voetbal maar stiekem nog beter dan ons zelf.

En de USA meiden hebben het dit toernooi best zwaar, de machine hapert niet maar echt soepel loopt het niet maar toch nu in de halve finale.

De andere halve finale begint om 10.30 uur en daarin ontvangt Japan het nietige Frankrijk dat Duitsland in de kwartfinale met hier en daar wat vliegwerk op een 0-1 wist te houden. Zijn de Japanners vandaag ook kien genoeg om met het zeer aantrekkelijke snelle positiespel de stugge verdediging van Frankrijk kapot te spelen?

Het bericht Deze ochtend de WK Onder 20 halve finales verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *