Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ flink onderuit tegen de koploper

20161108_jvoz_bmg_u17Vandaag stond in een zonnig Halsteren de strijd tussen de meiden van JVOZ-O15-3M en koploper Halsteren JO15-1 op het programma. De meiden liepen al snel achter de feiten aan nadat Halsteren in de 4e minuut uit een counter op 1-0 kwam. Even later kwamen de meiden goed weg na een grote kans voor de gastheren die ontstond uit een terugspeelbal.

Keepster Anouk van der Klooster kon een grotere achterstand voorkomen met een goede redding. Na een kwartier kregen de meiden tegen de compact voetballende tegenstander een kansje: Angela Versluis schoot helaas op de keeper.

Vlak nadat een schot van Laura Vierhout werd gekraakt door de verdediging van Halsteren werd de achterstand voor de meiden groter. De bal werd verloren op het middenveld en de spits, randje buitenspel, scoorde handig de 2-0. Vlak voor rust kon Wynonna Lord met een goede verdedigende actie voorkomen dat de achterstand nog voor rust groter werd. Na rust werd het toch snel 3-0 na een mooie aanval over rechts, een pracht voorzet en een mooie bal over de uitkomende Anouk. De meiden bleven voetballen en een mooie pass van Demi Nas bereikte linksbuiten Julia Biesen, haar voorzet na een mooie passeer actie kwam bij Lieve van Vliet maar zijn kon net niet scoren. Even later leidde balverlies op het middenveld een snelle counter in en werd het 4-0. Cheng Yan Li poogde vanuit de tweede lijn even later de keeper te verschalken maar slaagde niet.

Een kwartier voor tijd werd het, na ongelukkig uitverdedigen van de meiden zelfs 5-0, weer door een schot over Anouk. Nadat Lieve nog een poging uit de tweede lijn had gedaan leek het geloof weg bij de meiden en de gastheren profiteerden optimaal van slordig balverlies en scoorden binnen 5 minuten nog 3 keer. Vlak voor tijd kregen de meiden nog wat kansjes. Eerst uit een corner van Lieve die de keeper over kon tikken en even later tikte Alessia Mieras , na een mooie pass van Cheng Yan, de bal over de keeper. Echter te zacht zodat de keeper de bal in tweede instantie nog kon pakken. Een doelpunt “ voor de eer” zat er vandaag zelfs niet in. En zo werd het helaas een, enigszins geflatteerde, nederlaag met grote cijfers.

Het bericht JVOZ flink onderuit tegen de koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.