Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kelly Reitsma en VV Maarssen verraste iedereen

kelly-maarssenVan de bovenste vijf speelsters in de stand wist alleen Chantal Baghuis van Venlosche Boys te scoren.

Voor SC ’t Zand waren Nadia Cools en Lisa van Lieshout goed voor twee doelpunten. Kelly Reitsma (foto) van VV Maarssen maakte er ook twee. Maarssen won uit van Buitenveldert II dat op eigen veld bijna nooit verliest, de 1-4 gaat de boeken in.

Nieuw in de lijst zijn Nico Schat van VV Maarssen en Esther de Brabander van Fortuna’54. Christa Eggers en Kim Bankers van Someren vonden beide ook weer het net, ze staan hoog in de lijst die je hier kunt zien.

Het bericht Kelly Reitsma en VV Maarssen verraste iedereen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *