Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje klaar voor Engeland

fris-heDe OranjeLeeuwinnen hebben de laatste training van 2016 maandagavond afgewerkt in het Koning Willem II Stadion. Het stadion in Tilburg is dinsdag het decor van de oefenwedstrijd Nederland – Engeland.

De Engelsen trainden vanochtend in het stadion, met een temperatuur rond het vriespunt was het vanavond de beurt aan het team van bondscoach Arjan van der Laan. Alle 23 speelsters verschenen op het veld en de groep lijkt klaar voor de krachtmeting tegen de Engelse Lionesses, de huidige nummer vijf van de FIFA World Ranking.

Live

De ontmoeting met de Engelse vrouwen wordt gespeeld in het Koning Willem II-stadion in Tilburg, dat in juli ook het decor is van de poulewedstrijd Nederland – België én Portugal – Engeland. Het duel zal live worden uitgezonden op FOX Sports en is tevens te volgen via Twitter.

Het bericht Oranje klaar voor Engeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.