Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

USA en Japan niet in de WK Onder 20 finale


Beide landen hadden zich als target gesteld de finale te spelen maar het liep anders. USA had het al moeilijk in de overige wedstrijden terwijl Japan het gehele toernooi erg goed speelde en niet de finale weet te spelen. Frankrijk en Noord-Korea doen dat wel! Noord-Korea ontdeed zich pas in de extra tijd van USA (2-1) en zo ook Frankrijk dat Japan dus met een 1-2 uit de finale weet te houden.

Zaterdag 3 december is om 16.00 uur de 3/4 plaats tussen USA vs Japan en om 19.30 uur de grote finale tussen Noord-Korea vs Frankrijk. De blauwhemden is dus de enige uit Europa en dat scoort natuurlijk lekker punten voor de coëfficiënt van de FIFA en UEFA.

Het bericht USA en Japan niet in de WK Onder 20 finale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *