Vandaag de halve finales Women Cup of Nations

Om 16.00 uur begint het gastland, Kameroen, in de 1e halve finalestrijd van het African Women Cup of Nations 2016. In het Ahmadou Ahidjo stadion van Yaoundé speelt het tegen de BlackQueens van Ghana. Ghana behoort tot de outsiders van de titel maar verloor net als Kameroen al 3 keer de finale.

De 2e halve finale gaat tussen Nigeria vs Zuid-Afrika en is het Stade Municipal te Limbe. Nigeria heeft dit toernooi al 9 keer gewonnen en Zuid-Afrika wist 4 keer de finale te halen maar werd telkens 2e. In het jaargang 2012 was dat onder ex bondscoach Vera Pauw! En nu mogen ze onderling uitmaken maar beide wedstrijden zijn de moeite waard om te kijken.

Het bericht Vandaag de halve finales Women Cup of Nations verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!