Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vandaag de halve finales Women Cup of Nations

Om 16.00 uur begint het gastland, Kameroen, in de 1e halve finalestrijd van het African Women Cup of Nations 2016. In het Ahmadou Ahidjo stadion van Yaoundé speelt het tegen de BlackQueens van Ghana. Ghana behoort tot de outsiders van de titel maar verloor net als Kameroen al 3 keer de finale.

De 2e halve finale gaat tussen Nigeria vs Zuid-Afrika en is het Stade Municipal te Limbe. Nigeria heeft dit toernooi al 9 keer gewonnen en Zuid-Afrika wist 4 keer de finale te halen maar werd telkens 2e. In het jaargang 2012 was dat onder ex bondscoach Vera Pauw! En nu mogen ze onderling uitmaken maar beide wedstrijden zijn de moeite waard om te kijken.

Het bericht Vandaag de halve finales Women Cup of Nations verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *