Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkel moet zaterdag winnen in Lelystad

actie-berkelIn de eerste klasse A strijden twee clubs op dit moment voor het kampioenschap, de afstand met de clubs daaronder is al behoorlijk.

Klarenbeek heeft 27 punten, Reiger Boys staat op 25 punten. Klarenbeek gaat naar Wartburgia II, Reiger Boys speelt thuis tegen Odysseus’91, de nummer vijf in de stand. IJFC is opgeklommen naar de derde plaats, het gaat goed in IJsselstein, nu komt Smerdiek op bezoek.

FC Rijnvogels speelt thuis tegen VV Rhoon, dit kan alle kanten opgaan. Berkel is verplicht te winnen van Unicum, anders worden het donkere kerstdagen. Wint DSS uit bij Barendrecht II kan het klimmen richting de vierde plaats, Barendrecht II zal bij winst mogelijk afstand nemen van plaats elf. Programmaronde nummer 12, de terugronde van de eerste speeldag gaat beginnen. Het programma:

11:00 Wartburgia II – Klarenbeek

11:15 Barendrecht II – DSS

14:00 IJFC – Smerdiek

14:30 FC Rijnvogels – VV Rhoon

15:00 Reiger Boys – Odysseus’91

15:00 Unicum – Berkel

Het bericht Berkel moet zaterdag winnen in Lelystad verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *