Eldenia heeft lol van zeer jong talent

larissa-visser-eldenia

Het zeer jonge elftal van Eldenia II doet het niet slecht in de eerste klasse C, zo scoorde Julia Evers zondag haar eerste doelpunt en de pas 15-jarige Larissa Visser (foto) was goed voor haar derde van het seizoen. De meeste speelsters moeten nog 18 jaar worden, Eldenia staat bekend om talenten klaar te stomen, doen ze al jaren en dat werkt uitstekend. Madieke Zaad van WVC en Ilze de Vries van De Zweef maakte er beide twee voor hun clubs. Ilze de Vries staat al op negen doelpunten, dan ben je gewoon goed bezig.

Marloes Hulshof van Rigtersbleek zal eens niet scoren, Jennifer Neef ook weer, zij is in bloedvorm, en haar club SDO ook. Anne Bhagerath, Sanne van der Voorst scoren bijna wekelijks, ook nu weer. Waar ze staan in de lijst zie je hier.

Het bericht Eldenia heeft lol van zeer jong talent verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!