Hendriks sluit zich aan bij Women’s Sports Agency

20161130_michelle_hendriks_02Michelle Hendriks is als 5 jarig meisje begonnen bij Nooit Gedacht waar zij de F-, en E- jeugd heeft doorlopen.

RKSV Margriet uit Oss zag haar talent en heeft haar benaderd om voor de D1 en C1 te spelen op landelijk niveau tussen de jongens. Vervolgens is zij gevraagd om voor het CTO Amsterdam talent team te gaan spelen en nu is zij inmiddels alweer bezig aan haar derde seizoen bij PSV.

Daarnaast heeft ze ook alle Jong Oranje elftallen succesvol doorlopen waar zij vorig jaar nog als aanvoerder heeft geschitterd in de halve finale van het EK O19. De uitnodiging voor het A-elftal, waar ze helaas geblesseerd is uitgevallen door een ongelukkige botsing tijdens de training, geeft vertrouwen en smaakt naar meer.

20161130_michelle_hendriks_01“De reden waarom ik voor Women’s Sports Agency heb gekozen is omdat Angela natuurlijk en vertrouwd tot mij is overgekomen. Ze heeft als oud speelster veel ervaring in het voetbal en ik heb het gevoel gekregen dat Angela mij prima kan helpen in de te nemen stappen voor niet alleen mijn ontwikkeling als speelster maar ook als mens om mijn uiteindelijke doel “de absolute top” te halen. Ik verheug me er dus op om met Women’s Sports Agency te gaan samenwerken”, aldus Michelle.

Het bericht Hendriks sluit zich aan bij Women’s Sports Agency verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!