Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VDZ blij met scorende Iris Polman

iris-polman

Van twee naar vijf doelpunten, Iris Polman (foto) van VDZ lukte dat, zij was de uitblinker voor haar elftal dat met 6-0 won van SSS’18. Britt Hermans van Baronie is ook een sensatie, zondag weer twee doelpunten, de teller staat al op negen treffers. Nieuw in de lijst zijn Elskelien Nijmeijer van Baronie, Iris Brands van Nooit Gedacht, Ellen Vermeulen van VDZ en Tjitske Reijntjes van FC Gelre, die gaat er nog wel meer scoren. Shirley Kocacinar van Bekkerveld gaat met haar doelpunt naar negen, en we hebben nu een speelster die alleen aan de leiding gaat, wie dat is zie je hier.

Het bericht VDZ blij met scorende Iris Polman verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *