Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De zes wedstrijden in de 1e klasse C

duel-de-zweefSDO heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen en staat bovenaan in de tweede periodetitel. Zondag komt Eldenia II op bezoek, bij winst voor de thuisclub zal de stand eens goed worden bekeken, want SDO draait een geweldig seizoen.

Geldt ook voor VV Hoogland, nu al 20 punten en mogelijk komen daar voor de winterstop nog wat bij, maar WVC zal zondag niet willen meewerken. VV Rigtersbleek ontvangt Alcmaria Victrix, de wedstrijd begint een half uur later.

FC Berghuizen moet kunnen winnen uit tegen Velsen.

Witkampers moet de drie punten kunnen halen uit tegen SC Purmerland. De Zweef thuis tegen RKDEO is interessant. RKDEO speelt goed voetbal, maar de beloningen blijven uit, wellicht is er iets te halen in Nijverdal. Het programma:

11:30 RKVV Velsen – FC Berghuizen

11:30 VV Rigtersbleek – Alcmaria Victrix

12:00 De Zweef – RKDEO

14:00 SDO – Eldenia II

14:30 WVC – VV Hoogland

14:30 SC Purmerland – Witkampers

Het bericht De zes wedstrijden in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *