Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

DSVP JO13-4M in januari 2017 op trainingskamp

20161202_dsvp_jo13_4mTer voorbereiding op de tweede seizoenshelft reist DSVP JO13-4M ook wel de “IBIZA MODE GIRLS” genoemd, samen met trainers en begeleiding voltallig af naar Langenboom voor een heus trainingskamp in het weekend van 6 januari t/m 8 januari 2017.

De meiden zullen op Kampeer en Doeboerderij “de Lummel” een serie trainingen en conditie spellen afwerken in de vorm van een bootcamp.

Op zondag 8 januari speelt het team haar wedstrijd in de Topshelf Euro League op Duitse bodem tegen Borussia Mönchengladbach U13. Natuurlijk zal dit weekend ook in het teken staan van Team Building en zal er niet voor alle activiteiten voetbalschoenen aangetrokken worden. De organisatie heeft een leuk programma in elkaar gezet met onder andere een chocolade workshop die aangeboden is door patisseriewereld.nl.

Hopelijk praten de meiden nog jaren over dit trainingskamp! Volg de verrichtingen van DSVP JO13-4M op trainingskamp via Facebook DSVP vrouwen & meidenvoetbal.

Het bericht DSVP JO13-4M in januari 2017 op trainingskamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.