FC Twente wil in het spoor blijven van de koploper

De gifbeker voor PEC Zwolle is voorlopig nog niet leeg. Na tien speelronde staat de ploeg uit Zwolle nog steeds stijf onderaan. Ook tegen FC Twente lijkt het een lastige avond te gaan worden. De laatste keer dat de Tukkers op bezoek kwamen, eindigde de wedstrijd in een 0-3 overwinning. Toen liet middenveldster Jill Roord met twee doelpunten van haar spreken.

PEC Zwolle wist pas 2 punten bij elkaar te spelen en kwam in de 5 wedstrijden 3 keer niet tot scoren. FC Twente zou vooral in de eindfase (76-90) toe kunnen slaan want dan gaan de poorten open bij PEC Zwolle. FC Twente uit leverde 4 winstpartijen op en 1 verlies (Ajax) en wist 13 keer te scoren, vooral in de 2e helft (76-90). De topscorer aan Zwolle zijde is Maxime Bennink met 3 doelpunten, die scoorde ze alle drie keer in een uitwedstrijd.


En voor FC Twente weten velen te scoren, de twee opvallendste zijn Jill Roord (4), Lineth Beerensteyn (5) en Ellen Jansen (6). Keepster Nadja Olthuis wist thuis nog niet de nul te houden maar keept wel alle wedstrijden. En FC Twente (Barbara Lorsheyd & Jade Adan) weten in een uitwedstrijd nog niet de nul te houden.

Het bericht FC Twente wil in het spoor blijven van de koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!