Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zondag de kraker Fortuna Wormerveer – SC ’t Zand

opkomst

Het is bekend, de absolute topper in de zondag hoofdklasse staat op het programma tussen Fortuna Wormerveer en SC ’t Zand. De thuisclub heeft twee verliespunten, de gasten uit Tilburg wonnen de voorgaande elf wedstrijden. De clubs zijn samen goed voor meer dan 100 doelpunten, dit gaat een geweldige wedstrijd worden. SC ’t Zand won donderdag met 1-6 voor de Brabant Cup van OVV’67, iedereen is heel gebleven.

FC Eindhoven staat op de derde plaats met een behoorlijke afstand en een ruime voorsprong op nummer vier, ze gaan nu naar Venlosche Boys. Someren thuis tegen SV Venray mag er ook wezen, Someren kan wellicht bij winst wat klimmen. Prinses Irene en Fortuna’54 staan nog net boven de streep van de negende plaats, ze spelen tegen elkaar. Kolping Boys zit in zwaar weer, nu wacht een uitwedstrijd tegen VV Maarssen.

Victoria Boys tegen RKSV Nuenen moet winst kunnen opleveren voor de gasten, DSE wil weer eens winnen, Buitenveldert II zal niet meewerken. Het is voor alle thuisspelende clubs de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2016. Het programma:

12:00 Someren – SV Venray

12:00 Venlosche Boys – FC Eindhoven

12:30 Prinses Irene – Fortuna’54

13:00 DSE – Buitenveldert II

14:00 VV Maarssen – Kolping Boys

14:00 Victoria Boys – RKSV Nuenen

14:00 Fortuna Wormerveer – SC ‘t Zand

Het bericht Zondag de kraker Fortuna Wormerveer – SC ’t Zand verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *