Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ghana en Japan winnen troostfinales


Helaas is het Zuid-Afrika niet gelukt om het brons te pakken. In het “stade Ahmadou Ahidjo” te Yaoundé won Ghana met 1-0 door een doelpunt van Linda Eshun. En vanmiddag is de finale van de Africa Women Cup of Nations en die gaat tussen Kameroen en Nigeria, later meer.

En op het WK Onder 20 werd vanochtend de 3/4 plaats gespeeld en die won Japan ook maar met een 0-1 door een geweldig doelpunt van invalster Mami Ueno. Het doelpunt viel pas 3 minuten voor tijd want keepster Casey Murphy (USA) keepte één van haar beste wedstrijden op het toernooi. Japan had 63% balbezit en wist 29 kansen te creëren waarbij USA maar letterlijk tot 3 kwam en deze gingen ook behoorlijk naast.

Het bericht Ghana en Japan winnen troostfinales verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *