Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Rob Kramer verlengt contract bij SC Klarenbeek

rob-trainerRob Kramer gaat ook het vierde jaar in als trainer/coach van Vrouwen 1 van SC Klarenbeek.

Deze  verdere samenwerking wordt unaniem ondersteund door de Technische Commissie, de speelsters en het voetbalbestuur. SC Klarenbeek heeft afgelopen seizoen ondanks het behalen van de eerste plaats in de Eerste Klasse A de promotie naar de Hoofdklasse misgelopen.  Nu staat SC Klarenbeek weer aan de leiding en is in het bezit van de eerste periode titel. Dus de strijd om promotie zal sowieso tot het einde van het seizoen voortgaan.

De technische commissie van de Vrouwenafdeling bestaande uit Mike Arends en Hans van Schaik hebben de basis gelegd voor de verlengde samenwerking  Een deel van de afspraak is dat Rob zich ook zal inzetten binnen een model van Train-de-Trainer.  Daarmee onderschrijvend dat SC Klarenbeek zich verder wil ontwikkelen en daarvoor de hoofdcoach graag wil inzetten.

SC Klarenbeek is al sinds  1980 actief in het Vrouwenvoetbal .  Het merendeel van de jaren is er mee gestreden in de  Landelijke Eerste Klasse.  Maar ook een aantal jaren in de Hoofdklasse behoren tot de successen van deze club.

Spelend op een  prachtig sinds  2015 vernieuwd complex is SC Klarenbeek nog steeds een vooraanstaande vereniging in het vrouwenvoetbal. Op basis van eigen speelsters met aanvulling uit  de Stedendriehoek ( Apeldoorn, Deventer, Zutphen)  wordt het team gevormd.   Het tweede team spelend in de  2e klasse , een 3e team in de  4e klasse,  een  35+ team en een zaalvoetbalteam maken  de vrouwenafdeling compleet.

SC Klarenbeek is naast de ambities op het veld ook vereniging waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Speelsters welke van andere verengingen overkomen, of het nu in de junioren leeftijd of als senior is, worden met open armen ontvangen.  Samen het voetbalplezier beleven staat voorop en er is er voor iedereen een plek.

 

Het bericht Rob Kramer verlengt contract bij SC Klarenbeek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *