Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wereldgoals van de maand november

Helaas geen directe Nederlandse inbreng maar wel een teamgenoot van Tessel Middag (Manchester City) bij de nominaties. Toni Duggan maakte een geweldige goal tegen PSG waar Loes Geurts die avond op de bank zat. Nou, er is eigenlijk toch nog wel een Nederlandse inbreng met het tegen doelpunt van FC Barcelona in de UWCL wedstrijd tegen FC Twente. Je kunt hier je stem uitbrengen en daar vind je de overige doelpunten van de maand november, er zitten een paar hele mooie goals bij!

Dit zijn de genomineerden: Bárbara Latorre (FC Barcelona), Cristiane (PSG), Jennifer Hermoso (FC Barcelona), Mallory Pugh (USA U-20), Olga García (FC Barcelona), Ouleymata Sarr (PSG), Toni Duggan (Man City) en Yui Hasegawa (Japan U-20).

Het bericht Wereldgoals van de maand november verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *