1e regionale meiden voetbaldagen bij DSVP

voetbaldagen-binnemaasIn juni 2017 worden in samenwerking met Primair Club Coaching de eerste regionale voetbaldagen gehouden in Zuid-Holland voor meisjes.

Deze regionale meisjes voetbaldagen vinden plaats op zaterdag 10 en 17 juni 2017 op het voetbalcomplex van DSVP. Een unieke kans om na de competitie nog lekker bezig te zijn met voetbal en op en top te kunnen genieten van nieuwe trainingsvormen, zoals smartgoals, goalshot, bazookagoals en strikerpole. Trainingsvormen om je voetbalvaardigheden met plezier te ontwikkelen.

picto-kidsPrimair Club Coaching zorgt voor maatwerk, waardoor iedere speelster elk op haar eigen niveau oefeningen krijgt aangeboden en met veel plezier zal terug kijken op deze twee enerverende dagen.

De gehele begeleidingsstaf bestaat uit gediplomeerde trainers die in het bezit zijn van hun TC 1, 2 of 3 diploma en ervaring hebben met het bieden van professionele begeleiding voor kinderen met (psychische) beperkingen. De meisjesvoetbaldagen staan open voor meisjes t/m 15 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van DSVP om mee te kunnen doen en er is ruimte voor elk niveau.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL (totaal 100 speelsters).

Kosten voor deze 2 unieke dagen zijn € 60,00. De lunch wordt tijdens deze dagen verzorgd.

Inschrijven kan uitsluitend via primairclubcoaching.nl (voetbaldagen aanmelden).

Het bericht 1e regionale meiden voetbaldagen bij DSVP verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!