AZSV wint eens niet, ACV haalt vreselijk uit

hzvv logoIn de tweede klasse C won AZSV eens niet, 0-0 tegen HZVV. Berkum won met 1-5 van SVZW, beide clubs staan nu bovenaan met 31 punten, zie hier. Genemuiden gaat naar de derde plaats, 2-1 winst op FC Wolvega. Nieuwleusen won met 2-1 van Bruchterveld en verlaat de laatste plaats. Klarenbeek II pakte eindelijk een punt, 0-0 tegen OZC, maar het tweede elftal is wel gezakt naar de laatste plaats.

logo-acvIn de tweede klasse D won ACV met liefst 0-12 van Achilles 1894. De voorsprong van ACV is nog steeds vijf punten op VV Winsum en VIOD II die beide met 6-0 wisten te winnen. Onderin belangrijke winst voor Lycurgus en Asser Boys. Lycurgus versloeg Groen Geel met 2-0 in een Groningse stadsderby en Asser Boys won met 2-0 van SJO Bergum, zie hier de stand.

 

Het bericht AZSV wint eens niet, ACV haalt vreselijk uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!