Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

AZSV wint eens niet, ACV haalt vreselijk uit

hzvv logoIn de tweede klasse C won AZSV eens niet, 0-0 tegen HZVV. Berkum won met 1-5 van SVZW, beide clubs staan nu bovenaan met 31 punten, zie hier. Genemuiden gaat naar de derde plaats, 2-1 winst op FC Wolvega. Nieuwleusen won met 2-1 van Bruchterveld en verlaat de laatste plaats. Klarenbeek II pakte eindelijk een punt, 0-0 tegen OZC, maar het tweede elftal is wel gezakt naar de laatste plaats.

logo-acvIn de tweede klasse D won ACV met liefst 0-12 van Achilles 1894. De voorsprong van ACV is nog steeds vijf punten op VV Winsum en VIOD II die beide met 6-0 wisten te winnen. Onderin belangrijke winst voor Lycurgus en Asser Boys. Lycurgus versloeg Groen Geel met 2-0 in een Groningse stadsderby en Asser Boys won met 2-0 van SJO Bergum, zie hier de stand.

 

Het bericht AZSV wint eens niet, ACV haalt vreselijk uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *