Buitenveldert III nieuwe koploper, HRC’14 haakt af

btv-logoBuitenveldert III verloor op de eerste speeldag van De Blokkers, daarna tien keer op rij gewonnen. Gisteren de terugwedstrijd tegen De Blokkers met 0-1 gewonnen. SV Hillegom won met 0-1 van Kadoelen en blijft op de derde plaats staan. VV Winkel gaat van de zevende naar de vierde plaats, 0-3 gewonnen bij ’t Goy. Het is nu al duidelijk, De Meern of SJC zal degraderen. Klik hier voor de stand.

logo-hrc-goedIn de tweede klasse F won koploper SEP met 3-0 van DUNO, OJC Rosmalen met 3-1 van VV Gilze. HRC’14 haakt voor even af, de 2-1 nederlaag tegen Floreant deed pijn. VV Bavel II deed onderin goede zaken, 1-3 winst op Baardwijk, Antibarbari won met 4-3 van Bernardus, klik hier voor de stand.

Het bericht Buitenveldert III nieuwe koploper, HRC’14 haakt af verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!