Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Knappe zege SV De Meer, RKAVV nog ongeslagen

logo-de-meerSaestum II won met 1-3 van DTS Ede II, ook SC ’t Gooi won, 5-0 op Odysseus’91 II. Blauw Geel’55 maakte een sprong in de stand na een 0-1 overwinning op Faja Lobi/KDS. Knap was de 2-5 overwinning van SV De Meer in Utrecht waar Hercules werd verslagen. GJS deed het goed tegen Delta Sports’95(1-1), zie hier de stand.

logo-rkavvIn de tweede klasse B wonnen Oostkapelle en VV Brielle nipt met 1 doelpunt verschil. RVVH II liet zich verrassen door Jodan Boys (3-1). RKAVV bleef ook in de twaalfde wedstrijd ongeslagen, het won met 3-2 van Sportclub Monster. LYRA is opgeklommen naar de derde plaats. Bekijk hier de stand.

Het bericht Knappe zege SV De Meer, RKAVV nog ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *